AYDIN / KUŞADASI - Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi

1- Lisans-A. Üniversitesi Felsefe Bölümü Mezunu

2- Yüksek Lisans-ADÜ Eğitim Yönetimi Teftiş Planlama Ekonomisi Mezunu

Katıldığı Bilimsel Çalışmalar

1- 20. Dünya Felsefe Kongresi (Bildirili Sunum) (xx ıst World congress of Philosophy )

2- Uluslararası Eğitimde Araştırmalar Kongresi (7 th International Congress of Research İn Education)  Bildirili Sunum

3- 8.Uluslararası Eğitim Yönetimi Formu (Bildirili Sunum)

4- Milli Eğitim Bakanlığı ‘Demokrasi ve İnsan Hakları İl Formatörü’ Eğitimi

5- Öğrencilerde Şiddet İçeren Davranışların Felsefe Boyutu( Makale)

6- Sosyal Etkinliklerin Öğrencilerin Akademik Başarısına ve Disiplin Boyutuna Etkisi (Makale)

7-  Öğrencilerin Okul Yöneticilerinden Beklentileri (Makale)

8-X. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresinin "Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik (FTMM) Eğitiminde Mükemmellik Arayışı"(Bildiri)

9-´Eğitim Uygulamalarında Yenilikçilik ve Yaratıcılığın Gücü (The Power of İnnovation and Creativity in Educational Practies)temalı vıı.Uluslararası Eğitimda Araştırmalar Kongresi"(Sözlü Bildiri)

10-Eğitimi Güçlendirmek;Araştırma.Kuram ve Uygulama Kongresi Ankara Ünv.Ejer 2019 Sözlü Bildiri-(vı international Eurasian Educational Research Congress)

11-Ege Ünv.Türk Dünyası Sosyal Bilimler Sempozyomu 2-3 Aralık 2022 Ege Ünv.İzmir/Sözlü Bildrli sunum/Makale

12-xth International Eurasian Educatioal Research Congress  Eğitimde Kalite Güvencesi ve Akredidasyon (TÜBİTAK-TED Ünv.)  8-11 Haziran 2023 Ankara Sözlü Bildiri/Makale

Yaptığı Görevler

1- Felsefe Grb.Öğretmenliği