AYDIN / KUŞADASI - Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi

Mrt

Mrt

Okulumuz 9-10-11 ve 12.sınıf öğrencilerine yönelik  Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilecek olan Voleybol Turnuvası başvuruları başladı!

Voleybol Turnuvası başvuruları başladı! Turnuva için son başvuru tarihi 07 Mart 2024!

Değerli Öğrencilerimiz;

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Eylül Dönemi Sınav Takvimi hazırlanmış olup, sınav tarihleri ekte sunulmuştur.

Öğrencilerimiz sorumlu olduğu dersleri okul girişinde duyuru bölümünden kontrol edebilir.

Sorumluluk sınavına girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

DMGAL GENÇ DEĞERLER KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ VE ÖDÜLLER

SON BAŞVURU: 29 ARALIK 2023

Haz

Okulumuzun halen kullanılmakta olan resmi okul kıyafetleri 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında da geçerli olup Öğrencilerimizin rahat etmesi için  mevsimine uygun alternatif kıyafetleri aşağıdaki görsellerde gösterilmiştir.

KIYAFETLERLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR:

1- YAZLIK TİŞÖRT           -    Okul Armalı Beyaz Lacost Tişört

2- PANTOLON                  -    Siyah düz pantolon (Kot, Keten, Kumaş  tercihe bağlı olup pantolunun yırtık/eşofman/tayt/şort özelliği olmamalıdır)

3- KIŞLIK ÜST (sweat)    -     Siyah Üç İplik, Kangru cepli ve yaka bağcık kapişonlu, fermuarlı, sol ön göğüs kısmında kırmızı renkli okul arması bulunan.

( PENYE    )                  - Penye alternatif üst olup mevsimine göre giyilebilir. Bunlar da görsellerlerdeki gibi olup Siyah Beyaz ve Gri renkli penyeler olarak belirlenmiştir.